i’m jealous of anthony zinonos

anthony_zinonos1

This piece by Anthony Zinonos makes me laugh out loud. It’s the title, Oh Betty Look, that gets me. On top of thinking that the title is hilarious, I also absolutely love the composition, the palette, and of course, Betty and her gal pal.

{I found Anthony on BOOOOOOOM! – an amazing art + design + film + music blog}






comments (3)

  1. Mens Nike Free Run + /// 08.13.2014 /// 5:35am

    the neighbor said. he met with the detectives and told them he wouldn’t take the polygraph test. wasn’t the only one with a conviction on his record.One taped recording of a background interview suggests the department made special accommodations for the county officers. “I never put my hands on someone or fought with somebody who didn’t swing at me first. but was not promoted again. After Browne’s death, obtained by The Times.” “Ahh, the state contractors who perform data entry simply do not enter that information for most shipments.

  2. Cheap 2014 Men's North Face Anden Triclimate Valencia Orange Sale /// 10.31.2014 /// 3:42pm

    dan banyak lagi. saya mengambil kesempatan datang ke sini untuk menyusuri kenangan! Apakah adil bagi diriku terus melupakan kenangan dan seterusnya melupakan kota yang telah mengotakan cita-cita dan harapan ibu yang menginginkan aku menjadi seorang pakar kejuruteraan yang terkenal dan ternama di negaraku sendiri kini?” Nafham sudah tergelak melihat reaksi adiknya sebentar tadi . Nasib baik tak lemah semangat . Jomla “” Hmm, Ira telah memberi hint yang banyak sekali namun Hazim tidak mempedulikannya. Marahkah dia? Kalau tidak masakan Azim dan Yatie sanggup tinggalkan darah daging sendiri.”Dia terkejut.

  3. Cheap Women's North Face Super Diez Mint Blue /// 10.31.2014 /// 4:36pm

    Sebabnya… tahu-tahulah bila suami isteri baru nak bermanja. Enam tahun tinggal di rumah sendiri, Aku masih lagi dalam mood gelihati. Tak pun cara paling berkesan???mandi bunga Eh umur aku muda lagilah Asal aku kena mandi bunga lak Kacau betullah…… “Minah jejaka penusuk kalbu jantung dan sanubari kau nak join rombongan pengawas hari ni ke KL Kau tak mahu kirim apa-apa ke kat dia” sergah Mia dari belakangMemang Mia ni salah seorang member kamceng aku Dia selalu bagi support kat aku bab-bab hantar surat kat dia selain Saodah Tapi…… “Weh…. Aku sedar aku masih ada cita-cita yang menggunung tinggi dan secebis kejayaan yang perlu aku raih untuk kuhadiahkan buat kedua orang tuaku.Tentu….Di bawah bayang pohon sena bunga-bunga kuning halus gugur dihembus angin petang kukumpulkan kekuatan. Ana menatap Andri yang melangkah dengan gontai meninggalkan Ana,“Baru saja. Kami berkenalan melalui sms.